Den Draai vzw

Den Draai vzw

Telefoon: 
Coördinator 0468 14 69 09
Locatie: 
Onze-Lieve-Vrouwstraat 33
2220 Heist op den Berg , VAN
België
Activiteiten Omschrijving: 

VZW Den Draai is een inmiddels erkende vereniging van armen die het woord nemen. Iedereen is bij ons van harte welkom; jong, iets ouder etc. We komen samen en gaan de dialoog aan, doen leuke dingen samen (voorbereiden van feesten, gaan samen naar de film, ...) Ook vergaderen we samen over de werking van Den Draai en alles wat daarbij hoort. Zo kan iedereen zijn zeg doen en vooral gehoord worden. We willen ook dingen veranderen en dit doen we aan de hand van onze themagroepen.

Op dinsdag staan onze deuren wagenwijd open (dit van 12 - 16uur) om samen 's middags iets kleins te eten (gratis). Voor diegenen die dit wensen, kunnen in de namiddag hun creatieve ik erop los laten gaan. De anderen genieten dan weer van het gezellig samenzijn, een toffe babbel en veel meer.

Donderdagavond komen we samen vanaf 18uur om gezellig te kokkerellen en er nadien lekker van te smullen.  We vragen wel om vooraf in te schrijven. Je betaalt hiervoor 1 euro per persoon, voor een volledige maaltijd.  

Daarnaast zijn er de talrijke activiteiten, uitstappen, gespreksgroepen en veel meer die georganiseerd worden.

Voor meer informatie kijk gerust op de website van Den Draai waar ook ons krantje 'Verdraaid' te lezen valt. http://www.vzwdendraai.be of neem telefonisch contact op via het nummer 0468 14 69 09.

 

 

Agenda

Op dit ogenblik zijn er geen algemene welzijnsschakels activiteiten gepland.