West-Vlaanderen

Contactmoment West-Vlaanderen

contactmoment

Wie:
bezoekers, vrijwilligers, … met en zonder armoede ervaring

Wanneer:
donderdag 8 september

Onthaal vanaf 19u15

Start om 19u30

  • Verwelkoming
  • Vooruitblik op het komend werkjaar
  • Voorstelling campagne Welzijnszorg

20u30 Pauze

20u 45 We hebben het in drie praattafels over:

  1. Met je groep aan de slag rond inhoudelijke thema’s. Hoe kan je samen met je groep werken rond thema’s zoals inkomen, wonen, … ?
  2. Kennismaking met de basisvorming. Lieven De Pril vertrekt vanuit zijn boek ‘De Kansendans’ en geeft een voorproefje op een aantal thema’s die in de basisvorming aan bod komen.
  3. Vakantie met je welzijnsschakelgroep! Deden jullie een daguitstap of een uitstap van meerdere dagen? Of weet je soms niet goed waar je met je groep naartoe kan? We wisselen tips en ervaringen uit.

21u30 Afronding en tijd om na te praten

Waar:
Zaal De Zilverlink – Meensesteenweg 412 – 8800 Roeselare (Rumbeke)

Hoe geraak je er? De Zilverlink is gemakkelijk te bereiken:

Met de wagen?

Via E403:

Neem afrit 6 (Roeselare-Rumbeke) en rij richting Roeselare op de N36 (grote ring) tot op het kruispunt met de N32 (baan naar Menen). Daar neem je links, richting Menen. Na een paar 100m kom je aan de rechterkant bij nr 412.

Vanuit Menen is het aan de linkerkant, langs de baan naar Roeselare, net voorbij de kerk van de Zilverberg. (Voor de lichten van de grote ring)

Gratis parkeren kan in de omliggende straten

Inschrijven: bij voorkeur voor 5 september door het formulier via deze link in te vullen of een mailtje sturen naar Valentine op valentine.delannoy@welzijnsschakels.be.