Oost-Vlaanderen

Ronde van de Welzijnsschakels: Lokeren

Rvvlokeren

We nodigen je graag uit op maandag 20 september vanaf 14u00 aan het Ontmoetingshuis De Moazoart - Kazernestraat 80, 9160 Lokeren

We vertrekken op onze ronde van Vlaanderen. Tijdens deze ronde strijken de medewerkers van Welzijnsschakels neer op verschillende locaties van welzijnsschakelgroepen in Vlaanderen. We willen jullie graag weer 'in het echt' zien, een babbeltje slaan en trakteren jullie op een glas. We stellen ook graag onze plannen voor het komende werkjaar voor.

Tijdens deze eerste etappe komen de provincies Limburg en Oost-Vlaanderen aan de beurt. In november landen we ook in de rest van Vlaanderen. Binnenkort lossen we meer over de andere locaties.

Onze ronde staat open voor iedereen die een link heeft met Welzijnsschakels. Je hoeft hier niet voor in te schrijven.

Kom je naar één van onze momenten? Breng dan een stoel mee uit je lokaal die je even kan missen. Tijdens onze ronde moedigen we jullie aan om op bezoek te gaan bij elkaar. Door een stoel mee te geven aan een andere groep, heb je ook meteen een aanleiding om even langs te gaan. Op het moment zelf krijg je alle informatie over hoe dit in zijn werk gaat.