Schenkers willen onze welzijnsschakel steunen maar kregen graag een fiscaal attest. Onze groep kan dit niet opstellen. En hoe zit dat met schenkingen van de warmste week?

Antwoord

Alle aangesloten groepen kunnen schenkingen ontvangen via de Welzijnsschakels nationaal. Wij zullen dan aan het eind van het jaar fiscale attesten uitsturen aan de schenkers. Hoe werkt dit precies?

Eerst en vooral dient jullie groep een projectcode aan te vragen. Hiervoor neem je contact op met de helpdesk van Welzijnsschakels. Jullie zullen dan bericht krijgen als jullie welzijnsschakel groep kan geselecteerd worden op de "doe een gift" pagina van deze website.
Probeer schenkers telkens naar de website door te verwijzen om eenvoudig te kunnen schenken. Zo zijn wij gerust in een goede automatische registratie van de gegevens. In communicatie naar potentiƫle schenkers kan je deze link gebruiken: welzijnsschakels.be/doneren.
Indien een schenker toch via een overschrijving wenst te storten kan dat op rekeningnummer BE70 8939 4402 9125. Bij de overschrijving dient jullie projectnummer vermeld te worden in de vrije mededeling. Dat is de enige manier om zeker te zijn dat het geld bij de juiste groep terechtkomt.

Schenkingen in het kader van de Warmste Week verlopen niet via ons maar via de Koning Boudewijn stichting. Hiervoor zijn fiscale attesten onmogelijk.